За нас

Prosoccer.bg е един от най-новите и модерни сайтове за Експертни Футболни Прогнози и Анализи в България.

Създаден от хора с богат опит в предвижданията и бързо придоби популярност сред хиляди футболни почитатели, заради точните си прогнози и коректните си отношения с посетителите и потребителите си.

Prosoccer.bg продължава да се развива и до днес. Отчитайки съвременните тенденции за все по-нарастващото използване на мобилни устройства у нас и повишеното търсене на качествени сайтове за прогнози, максимално удобни за преглеждане от смартфони, таблети, нетбуци и т.н., от есента на 2017 година Екипът на сайта реши да вдъхне нов живот на стария и добре познат изглед на Prosoccer.bg, като смени изцяло дизайна и идеята за достъп и преглеждане на съдържанието му. Пълният Мобилен и Адаптивен Редизайн вече е изключително удобен за използване, както от старите настолни компютри и лаптопи, така и от все по-навлизащите в ежедневието мобилни устройства, независимо от размера и резолюцията на екрана или ориентацията на устройството. Страниците и справките се зареждат изключително бързо и удобно, без да се налага допълнително увеличаване или намалявана на мащаба на страниците или продължително и досадно скролиране наляво - надясно с пръстите, в опит да се извлече необходимата информация. Досегашните доста положителни отзиви и суперлативи от потребителите ни показват, че сме на прав път и ще продължаваме да работим в тази насока, предлагайки още по-богати и разнообразни статистики и анализи, представени в максимално удобен и опростен вид.

Основната цел на Prosoccer.bg продължава да е предлагането на максимално точни, обосновани и експертни прогнози и анализи за предстоящи Футболни срещи от повече от 100 водещи първенства в Европа и в Света. Предоставяме детайлна статистика за всеки един двубой и подробно класиране за текущия сезон на всяко едно първенство, което дава най-точна информация за моментната форма и възможности на отборите. Към любителите на залаганията е насочена пълна програма и началните часове на предстоящите мачове за деня и в близките няколко дена, заедно с подробна и надяваме се полезна информация за предлаганите коефициенти за всеки двубой от водещите онлайн букмейкъри в България, движението им до започването на двубоя, като и нашата експертна прогноза за най-вероятния изход на мача. Почти веднага след приключване на срещата се обновява и резултата от нея, както и дали прогнозите ни са печеливши или не. А за да може всеки сам да си направи извода, доколко може да ни се довери, предлагаме по няколко обосновани прогнози всеки ден, в които, базирайки се главно на статистиката и на допълнителна информация за даден двубой - контузени и наказани футболисти, треньорски смени, финансови проблеми на отборите и други странични фактори, демонстрираме начина по който изготвяме прогнозите си за всеки един мач. Не трябва да се забравя обаче, че във Футбола доста често една необмислена постъпка, червен картон, груба грешка на някой футболист или треньор, както и внезапна смяна на времето - жега, дъжд, сняг, наводнен или заснежен терен, буря, могат да обърнат коренно изхода на всеки един двубой, както и очакванията на повечето букмейкъри, експерти и анализатори. Затова ви препоръчваме да залагате разумно, с малки суми и да използвате нашите прогнози само за да затвърдите или отхвърлите личните си очаквания за изхода на дадена среща. Екипът на Prosoccer.bg не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на футболните прогнози, публикувани на сайта, но се надяваме и ви пожелаваме те максимално да ви помогнат да постигнете очакваните от вас печалби.

И накрая - не забравяйте, че всички прогнози, анализи и цялата полезна информация, публикувани на сайта Prosoccer.bg, са напълно безплатни и са свободни за достъп от всяка точка на Света и от всяко устройство, използващо Интернет.

Пожелаваме ви приятни и най-вече ползотворни и доходоносни минути, прекарани на страницата на Възродения и Мобилен Prosoccer.bg!