Общи условия

Трябва да бъдете над 18 години, за да може да залагате в България. Отговорността за това дали ще използвате нашия сайт и нашата информация е изцяло ваша. Ако продължите с използването на сайта, значи се съгласявате с нашите правила и условия. Ако сте под 18 години, моля, незабавно напуснете сайта ни.

Предоставянето на футболни прогнози в сайта няма за цел да подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности. Сайтът е създаден с образователна и развлекателна цел и призовава към отговорно залагане. Сайтът НЕ носи отговорност за материални и/или всякакви други загуби в резултат от използването на футболните прогнози в него, както и за достоверност и висока познаваемост на прогнозите. Също така се задължава да не търси финансова и/или друг вид компенсация за Екипа си при евентуални печалби на своите Потребители, при използването на прогнози, публикувани в сайта.

Сайтът публикува футболни прогнози за изхода на предстоящи футболни мачове. Прогнозите съдържат и коефициенти, които са валидни към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към момента на посещение на сайта, коефициентът може да не е валиден или мачът да е свален от тиража. За което ние не носим отговорност. Отговорност на Потребителите е да проверят дали мачовете съществуват в тиража и какъв е коефициентът във Вашия букмейкър.

Сайтът не носи отговорност за верността на публикуваната информация.

Сайтът поддържа и архив на прогнозите, който може да се разглежда напълно безплатно от всички посетители на сайта. Но нито една част от публикуваното съдържание в Сайта обаче, НЕ може да бъде копирана и/или разпространявана по никакъв начин, без ИЗРИЧНОТО писмено съгласие на Екипа на Сайта, в рамките на Закона.

В сайтът може да има публикувани връзки, които да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за съдържанието извън него. Ако искате да сте сигурни дали съответния сайт събира лични данни или използва кукита, ще трябва да проверите декларацията за поверителност и условията на този сайт.

Всички бъдещи промени в нашите Условията за ползване на сайта ще бъдат публикувани на тази страница. Всички промени влизат в сила незабавно без да е нужно известяване на потребителите на сайта. При добавяне на нови условия или при промяна на текущите ще бъде променяна датата на последна редакция на тази страница.

Последна редакция на 24.05.2018 г.