Олот

Олот

Сегунда Б3
Испания

Инфо
Град: Олот

Мачове

21.11 ФК Андора 1 - 0 Олот 1.98 3.06 3.71 15.11 Олот 1 - 1 Прат 2.04 3.00 3.69 11.11 Корнея 3 - 0 Олот 1.98 2.92 3.92 08.11 Олот 1 - 1 Бадалона 2.25 2.89 3.22 01.11 Химнастик 2 - 0 Олот 1.81 3.10 4.43 08.03 Олот 2 - 0 Бадалона 2.01 2.89 3.89 29.02 Еспаньол II 1 - 5 Олот 1.95 2.97 4.02 23.02 Олот 1 - 1 Сабадел 2.71 2.57 2.93 16.02 Олот 4 - 0 Ла Нусиа 2.14 2.83 3.58 09.02 Валенсия II 2 - 2 Олот 2.21 2.72 3.61 02.02 Олот 1 - 0 Кастельон 2.75 2.78 2.66 25.01 Лерида 1 - 1 Олот 1.98 2.90 4.01 19.01 Олот 1 - 1 Корнея 2.24 3.04 3.12 15.01 Ебро 1 - 2 Олот 2.39 2.77 3.10 05.01 ФК Андора 1 - 0 Олот 2.13 2.87 3.55 22.12 Олот 1 - 0 Барселона II 2.63 2.82 2.76 19.12 Химнастик 1 - 1 Олот 2.27 3.23 3.02 14.12 Лягостера 1 - 0 Олот 2.67 2.71 2.84 08.12 Олот 0 - 1 Ориуела 1.70 3.35 4.57 01.12 Еркулес 0 - 0 Олот 2.15 3.02 3.32 24.11 Олот 3 - 0 Атл. Леванте 2.27 2.85 3.32 16.11 Виляреал II 1 - 1 Олот 1.75 3.18 4.79 10.11 Олот 0 - 0 Прат 1.88 2.98 4.31 03.11 Ехеа 0 - 2 Олот 2.43 2.94 2.87 27.10 Олот 2 - 1 Химнастик 2.67 2.84 2.65 20.10 Бадалона 0 - 0 Олот 2.55 2.84 2.79 13.10 Олот 1 - 1 Еспаньол II 2.53 2.84 2.87 06.10 Сабадел 1 - 1 Олот 2.09 2.92 3.61 29.09 Ла Нусиа 2 - 1 Олот 2.11 2.83 3.70 22.09 Олот 1 - 0 Валенсия II 2.34 2.86 3.12 15.09 Кастельон 1 - 0 Олот 1.86 3.07 4.25 07.09 Олот 0 - 1 Лерида 2.27 2.99 3.08 31.08 Корнея 1 - 1 Олот 1.82 3.14 4.36 25.08 Олот 1 - 0 Ебро 1.99 2.94 3.87 08.08 Олот 0 - 0 Уеска 4.43 3.80 1.63 19.05 Олот 0 - 2 Сабадел 5.07 3.99 1.51 12.05 Теруел 1 - 4 Олот 1.90 3.07 3.85 04.05 Ехеа 0 - 0 Олот 2.49 2.75 2.91 28.04 Олот 0 - 0 Ебро - - - 20.04 Алкояно 1 - 1 Олот 2.55 2.81 2.79 14.04 Олот 0 - 1 Еспаньол II 2.37 2.77 3.07 07.04 Кастельон 1 - 1 Олот 2.10 2.88 3.52 31.03 Олот 2 - 2 Виляреал II - - - 23.03 Еркулес 1 - 0 Олот 1.89 2.92 4.24 17.03 Олот 0 - 0 Онтинент 1.59 3.54 5.18 10.03 Лерида 0 - 1 Олот 2.03 2.84 3.72 03.03 Олот 0 - 0 Атл. Балеарес 3.38 2.81 2.17 24.02 Бадалона 0 - 0 Олот 2.53 2.84 2.75 17.02 Олот 1 - 1 Барселона II 2.44 2.94 2.77 10.02 Валенсия II 2 - 0 Олот 2.59 2.86 2.67

Хронология

                                                  

Статистика мачове

Мачове 50  
Победи 13 26%
Равни 24 48%
Загуби 13 26%
Голове 87 1.74
Вкарани Голове 47 0.94
Получени Голове 40 0.80
Мачове Вкарал 29 58%
Мачове Получил 32 64%
Гол/Гол 20 40%
Над 1.5 28 56%
Над 2.5 10 20%
Над 3.5 5 10%
Резултати
1 - 1 13 26.00%
0 - 0 9 18.00%
0 - 1 8 16.00%
1 - 0 5 10.00%
0 - 2 3 6.00%
2 - 0 2 4.00%
2 - 1 2 4.00%
2 - 2 2 4.00%
3 - 0 1 2.00%
4 - 0 1 2.00%
4 - 1 1 2.00%
5 - 1 1 2.00%
0 - 3 1 2.00%
1 - 2 1 2.00%
Общо Голове
2 18 36.00%
1 13 26.00%
0 9 18.00%
3 5 10.00%
4 3 6.00%
5 1 2.00%
6 1 2.00%
Голова Разлика
0 24 48.00%
-1 9 18.00%
+1 7 14.00%
-2 3 6.00%
+2 2 4.00%
+3 2 4.00%
+4 2 4.00%
-3 1 2.00%