Сонсонате

Сонсонате

Примера
Ел Салвадор

Инфо
Град: Сонсонате

Мачове

07.03 Агила 1 - 1 Сонсонате 1.77 3.38 4.15 26.02 ФАС 0 - 1 Сонсонате 1.53 3.80 5.37 16.02 И. Сан Висенте 1 - 1 Сонсонате 2.40 3.10 2.72 06.02 Санта Текла 2 - 2 Сонсонате 1.98 3.30 3.34 02.02 Исидро Метапан 1 - 0 Сонсонате 2.00 3.24 3.21 23.01 Алианса Салв 2 - 2 Сонсонате 1.33 4.58 7.31 16.12 Алианса Салв 4 - 1 Сонсонате 1.39 4.13 6.66 06.12 Агила 1 - 0 Сонсонате 1.61 3.56 4.70 27.11 Чалатенанго 2 - 4 Сонсонате - - - 24.11 Агила 2 - 1 Сонсонате 1.61 3.62 4.68 10.11 Алианса Салв 3 - 1 Сонсонате 1.46 4.08 5.87 27.10 Мун. Лимено 3 - 1 Сонсонате 1.87 3.36 3.53 20.10 Санта Текла 3 - 1 Сонсонате 2.28 3.22 2.73 29.09 Хокоро 0 - 1 Сонсонате 2.58 3.11 2.53 23.09 И. Сан Висенте 1 - 1 Сонсонате 2.57 3.09 2.47 12.09 Онсе Депортиво 2 - 3 Сонсонате 2.37 3.17 2.60 26.08 ФАС 3 - 0 Сонсонате 2.05 3.15 3.27 15.08 Ел Венседор 2 - 2 Сонсонате 2.41 2.99 2.75 05.08 Исидро Метапан 1 - 1 Сонсонате 1.60 3.44 4.92 28.04 Чалатенанго 1 - 1 Сонсонате 1.93 3.22 3.51 25.04 Аудас 1 - 4 Сонсонате 1.79 3.24 4.06 19.04 Мун. Лимено 2 - 0 Сонсонате 1.61 3.15 5.22 14.04 Агила 5 - 0 Сонсонате 1.45 4.06 5.23 08.04 ФАС 1 - 1 Сонсонате 1.58 3.50 4.78 17.03 Алианса Салв 3 - 0 Сонсонате 1.26 5.48 7.19 11.03 Санта Текла 3 - 2 Сонсонате 1.57 3.60 4.89

Хронология

                          

Статистика мачове

Мачове 26  
Победи 5 19%
Равни 9 35%
Загуби 12 46%
Голове 82 3.15
Вкарани Голове 32 1.23
Получени Голове 50 1.92
Мачове Вкарал 20 77%
Мачове Получил 24 92%
Гол/Гол 18 69%
Над 1.5 22 85%
Над 2.5 15 58%
Над 3.5 12 46%
Резултати
1 - 1 6 23.08%
2 - 2 3 11.54%
1 - 3 3 11.54%
1 - 0 2 7.69%
0 - 1 2 7.69%
0 - 3 2 7.69%
3 - 2 1 3.85%
4 - 1 1 3.85%
4 - 2 1 3.85%
0 - 2 1 3.85%
0 - 5 1 3.85%
1 - 2 1 3.85%
1 - 4 1 3.85%
2 - 3 1 3.85%
Голова Разлика
0 9 34.62%
-1 4 15.38%
-2 4 15.38%
+1 3 11.54%
-3 3 11.54%
+2 1 3.85%
+3 1 3.85%
-5 1 3.85%