Сонсонате

Сонсонате

Примера
Ел Салвадор

Инфо
Град: Сонсонате

Мачове

01.03 Сонсонате 1 - 2 Онсе Депортиво 2.08 3.27 3.19 23.02 Сонсонате 0 - 3 Мун. Лимено 2.42 2.92 2.83 09.02 Сонсонате 1 - 1 Чалатенанго - - - 26.01 Сонсонате 3 - 2 Хокоро 1.86 3.54 3.54 19.01 Сонсонате 0 - 2 Ел Венседор 2.12 3.31 3.00 12.12 Сонсонате 0 - 0 Алианса Салв 3.69 3.43 1.83 08.12 Сонсонате 1 - 0 Агила 2.84 3.29 2.28 01.12 Сонсонате 1 - 1 И. Сан Висенте - - - 18.11 Сонсонате 0 - 4 Онсе Депортиво 1.48 3.82 5.78 03.11 Сонсонате 1 - 0 ФАС 2.44 3.05 2.70 24.10 Сонсонате 3 - 2 Ел Венседор 2.07 3.25 3.09 06.10 Сонсонате 2 - 0 Исидро Метапан 2.22 3.21 2.84 19.09 Сонсонате 2 - 1 Чалатенанго 2.10 3.10 3.38 15.09 Сонсонате 2 - 0 Агила 2.78 3.22 2.20 01.09 Сонсонате 1 - 4 Алианса Салв 4.45 3.36 1.67 18.08 Сонсонате 3 - 2 Мун. Лимено 2.24 3.01 3.01 12.08 Сонсонате 2 - 1 Санта Текла 2.25 3.25 2.75 29.07 Сонсонате 0 - 0 Хокоро 2.38 3.01 2.78 06.05 Сонсонате 1 - 1 Санта Текла 2.39 3.37 2.48 22.04 Сонсонате 1 - 1 ЛА Фирпо - - - 11.04 Сонсонате 0 - 1 Хокоро 2.15 3.08 3.08 04.04 Сонсонате 1 - 0 Пасакина 2.39 3.18 2.62 31.03 Сонсонате 2 - 1 Исидро Метапан - - - 03.03 Сонсонате 1 - 2 Чалатенанго 2.24 3.21 2.76

Хронология

                        

Статистика мачове

Мачове 24  
Победи 11 46%
Равни 6 25%
Загуби 7 29%
Голове 60 2.50
Вкарани Голове 29 1.21
Получени Голове 31 1.29
Мачове Вкарал 18 75%
Мачове Получил 17 71%
Гол/Гол 13 54%
Над 1.5 18 75%
Над 2.5 11 46%
Над 3.5 5 21%
Резултати
1 - 1 4 16.67%
1 - 0 3 12.50%
2 - 1 3 12.50%
3 - 2 3 12.50%
2 - 0 2 8.33%
0 - 0 2 8.33%
1 - 2 2 8.33%
0 - 1 1 4.17%
0 - 2 1 4.17%
0 - 3 1 4.17%
0 - 4 1 4.17%
1 - 4 1 4.17%
Голова Разлика
+1 9 37.50%
0 6 25.00%
-1 3 12.50%
+2 2 8.33%
-3 2 8.33%
-2 1 4.17%
-4 1 4.17%